De Monstera is een plant die heel makkelijk te verzorgen is en prachtige bladeren heeft. De liefde voor deze plant gaat bij sommige mensen veel verder dan het wekelijks bewateren, zij hebben er zelfs een tatoeage van! Dit zijn 33 mooie voorbeelden van een Monstera tattoo.

Het is je vast niet ontgaan, planten doen het erg goed in de interieurs van tegenwoordig. Ze fleuren de boel op en zuiveren de lucht. Ik vind de verzorging van de planten in ons huis ook heerlijk om te doen. Beetje water geven, gele blaadjes weghalen en stekken. Op dit moment heb ik verschillende stekken staan: van avocadopitten en van 3 verschillende soorten Monstera’s.

Monstera stekken? Als ik het kan…

Dol op planten en op tattoos?

Planten vind ik leuk en ook ben ik dol op tatoeages. Maar het zou in eerste instantie toch niet bij me opkomen om een Monstera tattoo te zetten. Toegeven, de bladeren zijn prachtig en lenen zich eigenlijk perfect voor een mooie lichaamsversiering. Ik heb 33 Monstera tatoeages gevonden die ik erg mooi vind.

33x Monstera tattoo

Een tatoeage van een Monstera blad of plant heb je in heel veel verschillende stijlen. Ook qua grootte en lichaamsplekken zijn de mogelijkheden eindeloos. Trouwens, ook qua kleding die je erbij draagt, hier toevallig 3x een streepje bij Monstera tattoos op de onderarm 😉

(foto 1, foto 2, foto 3)

Dit vind ik ook mooi, een zwart-wit Monstera gecombineerd met een turquoise tint.

(Foto 1, foto 2, foto 3)

Deze 2 tattoos van bladeren in een cirkel vind ik echt prachtig!

Dit zijn wat grotere Monstera tattoos

(Foto 1, foto 2, foto 3)

Het voorbeeld van de twee Monstera bladen op de onderarm zou ook heel goed als vriendschaps- of moeder/dochter tattoo geplaatst kunnen worden.

30+ geweldige flamingo tattoos (en de betekenis)

Een paar voorbeelden van de Monstera tatoeage op de achterzijde van de bovenarm:

(Foto 1, foto 2, foto 3)

2 voorbeelden van kleinere Monstera tatoeages

De eerste is ook leuk als vriendschapstattoo, waarbij ieder z’n favoriete plant kiest.

Zouden dit voorbeelden zijn van Monstera tattoos bij mannen? Die op de bovenbeen sowieso. Mooi is dit, met de kleine stipjes.

(foto 1, foto 2, foto 3)

3x voorbeelden van de “Monstera leave tattoo” op de enkel:

En op het bovenbeen:

(foto 1, foto 2, foto 3)

Weer 3 totaal verschillende stijlen. Leuk ook de eerste, in de plantenpot:

Het laatste voorbeeld:

Leaf tattoo monstera plant

En, is een tatoeage van een Monstera blad ook iets voor jou?

Zoals je kunt zien kun je een tatoeage van deze plant of het blad op heel veel manieren laten zetten. Stijl, grootte, plek… it’s up to you!

Deze collage heb ik gemaakt zodat je die eventueel op Pinterest kunt bewaren. Check ook mijn bord Tattoo Inspiration voor nog veel, heel veel meer mooie tattoos.

33x Monstera tattoo inspiration