5 winacties - winnaars

OHIMP gaat weer een aantal lezers blij maken met mooie prijzen! Wie hebben er dit keer gewonnen, zit jij er bij? En scroll vooral ook even door naar onderen… want daar kondigen we de nieuwe winacties aan voor november en december!! (schrik niet, het zijn er veel…)

Elke zondag kun je meedoen aan een winactie op OHIMP. De prijzen variëren, van verzorgingsproducten tot accessoires voor je huis, van sieraden tot boeken en van radio’s tot keukenmachines… noem maar op! Het zijn in ieder geval altijd producten waar je blij (en hebberig) van wordt.

Wist je dat het organiseren van winacties eigenlijk best veel werk is?

Je moet je voorstellen dat er voorafgaand aan een winactie veel onderzoek plaatsvindt naar de juiste producten. Dan is het nog een kwestie van onderhandelen met de aanbieder van de prijzen. Vervolgens test ik het product zelf uit, maak foto’s en schrijf de blog erover. Ook het trekken van de winnaars is nog best een klusje. Maar goed, allemaal wel hartstikke leuk natuurlijk! Een cadeautje krijgen is leuk, maar cadeautjes weggeven is misschien nog wel veel leuker 🙂

Wie hebben er dit keer gewonnen

De hitmascara van het Kruidvat

Mama Mia test kruidvat mascara

Gewonnen door: Jenn, Suus en Sharon

De ECO bodylotion set

Eco bodylotion

Gewonnen door: Jos + Sanny

De Gouden Driehoek edelstenenset

gouden driehoek edelstenenset

Gewonnen door: Patricia en Marloes

Aankondiging nieuwe winacties:

In november en december kun je weer meedoen aan heel veel nieuwe winacties:

Veel succes!!