De tijden dat je scheef werd aangekeken omdat je een tattoo had, die zijn voorbij. Tegenwoordig is het hebben van een tattoo net zo gewoon als het dragen van oorbellen. Zelf ben ik gek op tattoos en de ieniemie “girlie” tattoos zijn veruit favoriet. Ik denk dat ik deze alle 30 wel wil 🙂

Laatst schreef ik al over een andere trend in tattoo land, de watercolor tattoos. Wat een mooie plaatjes zitten daar ook bij. De watercolor tattoo is wat groter dan de voorbeelden die ik je hieronder laat zien.

Laat je inspireren: 30 x girlie tattoos:

Deze kleine tattoos zijn ideaal als je een eerst tatoeage wilt laten zetten en je durft de wat grotere exemplaren niet aan. Maar ook als je er al een aantal hebt vind je geheid nog wel een plekje voor een van deze 30 beauty’s…

Helemaal onderaan vertel ik je welke girlie tattoo mijn favoriet is. Kan je het raden?

Bike-Ride Cat-Lady Cheers Coffee-Addict Constellations Diamonds-Sky Flying-High Harry-Potter-Lover Hashtag-Love Heartfelt Keep-Climbing Kodak-Moment Little-Feather Lovely-Lotus Moving-Forward Pinky-Tat Red-Heart Rock-Out Sail-Away
Smell-Daisies Smile Spread-Your-Wings Stand-Under-My-Umbrella Stars Teeny-Tiny-Fox Tiny-Tree Un-Petit-Croissant White-Ink Xoxo

De mooiste girlie tattoos vind ik…

De fiets! Wat een plaatje is dat zeg… Maar ook het zeilbootje vind ik te gek. Het rode hartje op de vinger vind ik ook prachtig, maar die heb ik al (op een andere plek weliswaar). En de bergen zo laag op de voet gezet vind ik ook su-per.

En jij, welke vind jij het mooist?

Zin in meer tattoo inspiratie? Check dan ook deze bericht op OHIMP:

Of neem ik kijkje op mijn Pinterest tattoo inspiratation bord.