Mijn katten, ik HOU toch zo van ze. Net als van tatoeages trouwens. Waarom ik dan nog geen poezen tattoo heb, dat is me eigenlijk een raadsel. Helemaal na het zien van deze 15 geweldige voorbeelden! Ben jij gek op katten, dan ben ik benieuwd welk plaatje jij het leukst gaat vinden:Fransje en Sjakie heten ze, onze 2 katten. Broer en zus, maar uit hetzelfde bakje kunnen ze niet eten zonder te krabben en te blazen naar elkaar. Toch blijkt er wel degelijk sprake van liefde te zijn. Want toen vechtersbaas Sjaak laatst het onderspit dreigde te delven in een vechtpartij met de buurtkat, was Fransje er als de kippen bij om haar broer te hulp te schieten. Wat een geluid maken vechtende katten! Ik heb het nog geprobeerd te filmen maar was er net te laat bij.

wildgroei op het landje

Inmiddels zijn F & S 10 jaar. Fransje – vernoemd naar mijn oom Frans waar we de katten als kittens van gekregen hebben – is van Mia. En Sjakie – een symbolische verwijzing naar de shaggies (Sjakie heette de eerste maand dan ook Sjekkie) die mijn oom altijd rookt – is van mij.

Mijn eerste kat kreeg ik toen ik een jaar of 1,5 was. Helaas voor de kat dacht ik dat hij een paard was waar ik lekker een ritje op mocht rijden. De rug van dit paard katje was daar echter niet tegen bestand en de dierenarts heeft het diertje uit z’n lijden moeten verlossen. Het 2e katje kreeg ik voor mijn 6e verjaardag, maar die liep dezelfde avond gelijk weg. Met de 3 erop volgende katten had ik meer geluk (of hadden zij meer geluk?) en kon ik een langdurige “verbintenis” aangaan. (hoewel Picasso dramatisch is gestorven aan een hartaanval in mijn armen, topkat Poj al na een jaar door een scooter is doodgereden en Boticelli langdurig uit logeren ging omdat ze mijn hele huis maar bleef onderpiezen. Bij het nieuwe baasje was daar overigens nul sprake van)…

Maar goed, genoeg over mijn historie met de poezenbeesten! Laten we het hebben over de vereeuwiging van deze fantastische beesten op onze lichamen.

15 x poezen tattoos inspiratie

poezen tattoo poezen tattoo poezen tattoo poezen tattoo tattoo poes tattoo poes tatoeage poes tattoeage van poes tatoeage van poes poezen tattoos poes en hartje tattoo poezenpootje tattoo tattoo van een kat silhouet kat tattoo kat tatoeageDie zwarte, springende kat vind ik prachtig, zonder kolibrie dan. Hoewel die laatste natuurlijk ook super cute is. Volgens mij heb ik een doel om maar weer eens een afspraak bij de tattoo studio te maken 😉

Welke vind jij het mooist?

Zin in meer tattoo inspiratie? Check dan ook deze bericht op OHIMP:

Of neem ik kijkje op mijn Pinterest tattoo inspiratation bord.