winners

Het wat later trekken dan afgesproken van winnaars, het is een beetje schering en inslag hier op OHIMP. Maar aan de andere kant, het is ook wel weer heel erg leuk om dan in 1 klap 14 mensen blij te maken met een mooie prijs! Spannend… zit jij er tussen?

Heerlijk vind ik de reacties onder de winacties. En nog fijner vind ik het om de prijzen uiteindelijk weg te geven! 7 winacties had ik te vergeven. Van prachtige bossen bloemen tot horloges. Van oortjes tot iPad en Macbook stickers. En natuurlijk weer een aantal hele mooie kookboeken van Uitgeverij Fontaine.

And the winners are…

Boeket bloemen van CERTI

certi boeket

Romy, Sylvia en Cobi

iPad en MacBook stickers

MacBook stickers

Kim, Ebru, Anneliese

Daniel Wellington horloge

Daniel Wellington winactie

Robine

Japans Kookboek

het japanse kookboek nanban

Ansuya en Larissa

Bier kookboek

echt-bier-kookboek

Charlotte en Jacques

Sudio bluetooth oortjes

sudio bluetooth oordopjes

Susanne

Kookboek Samarkand

samarkand

Grete en Dagmar

Gefeliciteerd allemaal!