Wie is er gek op New York én op tattoos? Voor deze dames en heren heb ik 28 supermooie New York skyline tattoos op een rijtje gezet.

New York, de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika, speelt al jarenlang tot ieders verbeelding. Ze geldt als  een van de allerbelangrijkste wereldsteden en is een fantastische stad voor een lange stedentrip. Zelf ben ik er pas 1 keer geweest, bijna 4 jaar terug samen met Mia. Mia was toen 11 jaar en eigenlijk nog wat jong om het programma wat ik in gedachten had zonder morren te volbrengen. Maar wat hebben we genoten! De kers op de taart van ons tripje New York: de honkbalwedstrijd van de New York Yankees tegen de Los Angeles Angels.

New York Yankees Match

Dit schreef ik over onze New York belevenissen:

  1. New York tip: bezoek een Yankees wedstrijd
  2. New York voor Dummies: dag 1 & 2
  3. Citytrip New York: dag 3 & 4 (Coney Island, Williamsburg, Highline etc.)

28x New York skyline tattoos

Mia en ik zijn fan van New York en willen snel terug. Wat een veelzijdige stad! Ik kan me voorstellen dat miljoenen mensen over de hele wereld New York in hun hart hebben gesloten. Zo sterk zelfs, dat er een rage lijkt te ontstaan op het gebied van New York skyline tattoos.

Op de enkels, voeten en benen

Op de schouders en bovenarmen

Of op de binnenkant van de bovenarm

De meeste New York skyline tattoos zie ik voorbijkomen op de onderarm:

Ook een mooie plek voor New York skyline tattoos: op de pols

En, is het iets voor jou, een tatoeage van de skyline van New York? Als je op Pinterest kijkt zie je trouwens ook heel veel voorbeelden van skyline tattoos van andere steden 🙂

Deze artikelen schreef ik eerder over tatoeages:

Of neem ik kijkje op mijn Pinterest tattoo inspiratation bord.

Deze afbeelding heb ik voor je gemaakt om eventueel te bewaren op Pinterest.

New York skyline tattoos