Hij laat me nooit in de steek, doet altijd wat ik wil en staat garant voor leuk resultaat. Al ruim een jaar is hij mijn trouwe kameraad als ik voor OHimP op pad ga, maar dat jaar intensieve gebruik is hem niet in z’n koude kleren gaan zitten. Inmiddels piept hij een beetje – vind je het logisch na een onderdompeling in een hottub in Zweden – en ook moppert hij wel eens over mijn formaat telefoon (iPhone6plus). En dus mensen, het is niet anders… mijn selfiestick gaat met pensioen!

Ze zeggen over een kat van 8 jaar wel eens dat hij in mensenjaren rond de 56 jaar oud zou zijn (x 7). Nou mijn selfiestick is exact 1 jaar oud maar zou in mensenjaren denk ik wel 80 zijn. Wat een avonturen hebben we beleefd! Na 12 geweldige maanden en een prima staat van dienst is het voor hem nu tijd om een stapje terug te doen.

My best selfiestick moments

Over die staat van dienst, ik heb ze eens op een rijtje gezet. Moet je kijken wat een mooie selfiestick moments allemaal!

In het begin moesten we een beetje wennen aan elkaar en hebben we eerst uitgebreid kennis gemaakt bij ons thuis. Dit was tijdens een fotoshoot voor Nuon, de blogpost daarover lees je hier.

Al snel ging mijn selfiestick mee op pad, zoals hier naar Sissy Boy.

Van Haarlem, naar Heemstede naar Purmerend! Steeds een stukje verder. Hier nam ik hem mee naar Gerard en Priscilla.

Na lang overleg besloten we dat we het aandurfden, de stap buiten de Nederlandse grenzen. In Innsbruck maakte mijn makker o.a. kennis met reisgenootje Suus.

En toen was het hek van de dam. Na Innsbruck volgde Kirchberg, waar we heel gezellig geskied en gerodeld hebben (kijk maar).

Ook ging hij met Mia en mij mee naar Portugal naar het heerlijke resort Martinhal. Van tennis bakten we niet zoveel maar van yoga en surfen destemeer (hier lees je de blog erover).

Na deze trips vonden we het weer eens tijd om wat vertier in eigen land te gaan. zoeken. Ameland welteverstaan. Mr. selfiestick was briljant tijdens onze fietsavonturen over het eiland.

Ook in Berlijn bleken we trouwe fietsmatties. Fietsen in Berlijn is trouwens súper, moet je zien wat een leuke hotspots allemaal.

In Zweden is het wel even pittig voor de selfiestick. Hij blijkt namelijk niet zo goed tegen water bestand het arme ding. 2 weken later drupt hij nog steeds! Ik denk dat dit reisje hem misschien uiteindelijk wel de das heeft omgedaan.

Toch herpakt hij zichzelf goed, in Disneyland Parijs. Hij vond het er geweldig (net als wij trouwens, kijk maar), hoewel de Tower of Terror misschien net even too much is?


Italie! En weer op die fiets hè.

Tussendoor naar een hotspot in Wijk aan Zee, beachclub Timboektoe. (erg leuk daar trouwens).

In Tsjechië draait hij pas echt overuren. Onafscheidelijk zijn we!

Met Ferry en Gerben wordt hij – net als ik – dikke vrienden.

Berlijn, again! Dit keer met Judith. Barretjes, terrasjes en alles natuurlijk met mr. selfiestick himself. De zomer in Oost-Berlijn is fantastisch!

We besluiten wat gas terug te nemen en het weer wat dichter bij huis te zoeken, zoals hier bij een barbecue feestje in de tuin.   

En week later, bij Sail Amsterdam, halen we samen ook nog gekke capriolen uit. Mijn selfiestick de lefgozer, hangt hier gewoon uit het reuzenrad hè?!

Maar dat was dus echt de limit en nu ligt hij moe maar voldaan in de kast…

Dan maar selfiestick-loos door het leven?

Hell no! Ik ben gewend aan geraakt aan het prettige gezelschap en de leuke resultaten. Bovendien, selfiestick moments zijn supergezellig! Veel mensen doen een beetje huiverig:  “oeh, een selfie. Moet dat nou? Op jouw leeftijd?!”, maar ondertussen vinden ze het maar wat leuk als ze zien hoe eenvoudig je mooie plaatjes schiet met behulp van zo’n stok. Mijn oude selfiestick gaat met een welverdiend pensioen, en mijn nieuwe komt van de week met de post binnen.

Deze winactie is afgelopen
Winactie: super selfie stok turbo-de-luxe.

Tsja, de tijd staat niet stil. En wat is nou een jaar in het land der technologie?! De nieuwste generatie sticks zijn waterbestendig en hebben een ingebouwde afstandsbediening (dus zonder gepiel met bluetooth). Ook is de houder verbeterd en is de stok ingeklapt zelfs nog kleiner dan z’n opa broertje.

Wil jij ook wel zo’n gezellig en fijn maatje mee op pad? Van Superselfiestok.nl mag ik 5 OHimP-volgers blij maken met de allernieuwste generatie sticks!! En meedoen is natuurlijk heel gemakkelijk:

Je doet mee als je onderstaand tooltje invult (je e-mailadres gebruik ik alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

Ik word natuurlijk ook erg blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je dit bericht wilt delen. Heel veel succes!!
selfiestick moments